HARDSTYLE CARNAVAL ANTHEM 2017

De Boys van Hardstyle Carnaval hebben weer een officieel anthem gemaakt voor (Hardstyle) Carnaval 2017. Op alle carnavalswagens uit de omgeving van Udenhout zal het anthem, ‘Hardstyle Carnaval is Hier‘ uit de speakers dreunen. De Boys van Hardstyle Carnaval is een samenwerking tussen het DJ duo D-Block & S-Te-Fan en de bekendste MC binnen de Hardstyle namelijk MC Villain.

De Boys van Hardstyle Carnaval op MOCP

Jarenlang zijn zij meegereden op de carnavalswagen van Carnavalsvereniging Watt Zat. De carnavalsgroep van Udenhout en oprichter van het evenement Mega Outdoor Carnavals Party. Wat toen der tijd i.s.m. andere Carnavalsverenigingen uit de omgeving nog openbaar toegankelijk was. De achterliggende gedachten was toen nog om na de optocht een gezellig feestje te maken in het centrum van Udenhout. Naarmate het feest groeide is het naar een gesloten karakter gegaan en is Stichting Watt Zat Events tot het leven geroepen.

De Boys van Hardstyle Carnaval staan al in het begin der jaren op MOCP en hebben al meerdere nummers uitgebracht. Beschouw hier hun nieuwste hit en GA LOS ALS EEN STIER!

2017-02-21T14:39:21+00:00